WAT WIJ DOEN

Knot
ADVIES
(INTERIM) UITVOERING
Therapy Session
coaching

Sterk kerken is niet eenvoudig, het draait grotendeels op geloof en inzet van vrijwillige leden. Een toekomstbestendige kerk bloeit doordat geloof door al het kerkwerk stroomt. Wij bieden hulp aan over de gehele linie van gemeente-zijn. Hierbij knippen wij onze werkzaamheden op in 3 categorieën (advies, pastoraat en coaching). Daarnaast bieden wij ontwikkelde projecten aan die succesvol bleken in andere gemeentes. 

 

STAPPENPLAN

SCAN

Wat doen jullie al?

visie

Waar willen jullie naartoe?

strategie

Hoe gaan jullie daar komen?

bouw

Plannen realiseren. 

In korte tijd bouwen we samen met u aan zichtbaar resultaat. Jezus is de hoeksteen waarop we de kerk mogen bouwen. Al onze projecten vormen bouwstenen voor een krachtige gemeente. Hoewel elke bouwsteen zijn eigen focus heeft, sluiten we in elk project aan bij de doelen en identiteit van een geloofsgemeenschap.

 

ONZE BOUWSTENEN

Onze bouwstenen zijn enkele projecten die we aanbieden. Een toekomstigbestendige kerk houdt continu in de gaten hoe de vier pijlers: gemeenschap, missie, groei en organisatie worden ingevuld. KerkSterk heeft enkele projecten ontwikkeld  die succesvol bleken in andere gemeentes. 

WhatsApp%2520Image%25202020-06-28%2520at

#StayConnected

TIJDENS CORONA

Connect wit logo.png

©2020 by KERKSTERK

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

+31 6 409 68 2 13